Architecten Limburg modern

Als architecten Limburg modern kunnen wij ook u op voortreffelijke wijze van dienst zijn als u staat voor een ruimtelijke uitdaging. Wij doen graag zaken met particulieren, werken voor bedrijven en musea en zijn er eigenlijk voor iedereen die de ruimte anders en vooral fraaier in wil richten.

Projecten

Op zoek naar architecten in Limburg modern? Dan heeft u die in ons gevonden!

We zijn architecten in Limburg die modern zijn en die nadrukkelijk oog hebben voor details. Onze werkwijze is sterk gebaseerd op modern vakmanschap. We zijn zeer breed inzetbaar en gaan geen enkele ruimtelijke uitdaging uit de weg. Als geen ander weten we dat wonen iets persoonlijks is. U bepaalt zelf waar u zit, slaapt en waar u eet. U bepaalt de kleuren, de materialen die u wilt gebruiken en de voorwerpen die een plaats krijgen in uw woning. Inrichten is als het ware het creëren van een persoonlijke wereld. Het valt niet altijd mee om dit goed te doen. Wij helpen u daarbij, en dat op altijd de beste manier die aansluit bij uw wensen en ideeën.

Elke ruimte wordt volledig naar uw eigen smaak ingericht

Kiest u voor ons als architecten in Limburg, dan weet u zeker dat ruimtes naar eigen smaak ingericht worden. Soms heeft u dat gewoon met een ruimte; er is geen sprake meer van inspiratie maar vooral van irritatie. Als we onze werkzaamheden beginnen, dan doen we dat altijd met een programma van eisen. Daarin staan de eisen en de verwachtingen beschreven. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat er altijd sprake is van de juiste sfeer en vormgeving. Vervolgens leggen we de informatie die we hebben vast in een bestektekening. Ook kunnen we u nadrukkelijk bijstaan bij budgetteren en het begeleiden van de uitvoeringswerkzaamheden.

Expertise

We zijn dé architect voor Zuid-Limburg

Nadat wij de mogelijkheden van een ruimte onderzocht hebben en daarbij kennis hebben genomen van uw wensen, worden de mogelijkheden die er zijn grondig onderzocht. Dit alles samen wordt door onze specialisten weer vertaald naar een schetsontwerp. Als de architect van Zuid-Limburg kunnen we u helpen met het herinrichten en het hergebruik van meubels en kunnen we eveneens de kleuren aanpassen. We kunnen functies verplaatsen en herindelen en kunnen eveneens uw technische installaties aanpassen. We kunnen u eveneens helpen bij het vergroten van woonruimte. Dit kunnen we doen door het wijzigen van de bouwkundige indeling of te kiezen voor bijvoorbeeld een aanbouw.

Contact opnemen