Werkplek

Tijdens het werk brengen we doorgaans veel tijd door achter de werkplek. Daarmee is het een belangrijke plaats in ons leven. Aan een werkplek worden veel eisen gesteld, aan gebruik, arbo, representatie en persoonlijke uitstraling.

Werkplek op maat.

Veelal kan worden volstaan met een in de handel te verkrijgen in hoogste verstelbare stoel en werktafel, kastruimte en werkplekinrichting.
In een aantal gevallen volstaat de “standaard”oplossing maar deels en wordt er een oplossing gezocht in een speciaal ontworpen werkplek.
Ook voor deze werkplekken gelden de gebruiks en arbo-eisen maar ook aanvullende eisen zoals representatie, speciale voorzieningen zoals bijvoorbeeld meerdere schermen of controlepanelen  en kan de locatie aangepaste vormen vereisen.

“heer & meester” heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van bijzondere werkplekken, zoals bureaus voor controlekamers, beveiligingsbalies en ontvangstbalies.
Een speciale werkplek vereist ook vaak een speciale werkomgeving, ook hiervoor kunt u de ervaring van “heer & meester” inschakelen.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 205 34 834 of stuur een e-mail. Ik sta u graag te woord.