Winkel

Een winkelinterieur heeft speciale eisen ten aanzien van gebruik, routing en vooral uitstraling. Een winkel moet laagdrempelig zijn, goed verlicht en de producten dienen overzichtelijk gepresenteerd te worden. De kassabalie is een complexe verzameling van betalen, inpakken en informatievoorziening.

Unieke inrichting.

Een unieke huisstijl voor een enkele winkel, een identiteit voor een keten.
Eigenaren hebben kennis van hun product, hun doelgroep en de logistiek van de winkel. Het ontwerp van uw winkelinrichting wordt door “heer & meester” gebaseerd op deze kennis en aangevuld met een sfeer, een herkenbaar verhaal ter ondersteuning aan de verkoop.

Hiervoor wordt een programma van eisen samen met u opgesteld eventueel ondersteund door aangewezen personeelsleden. Aan de hand van de informatie die is verwerkt wordt een plan gepresenteerd in de vorm van een schetsontwerp. Het schets ontwerp laat duidelijk zien waar en hoe de producten  worden getoond met optimale benutting van de ruimte en een goed lichtontwerp.

In een aantal gevallen kan bij een inrichting speciaal ontworpen meubilair een oplossing bieden of een aanpassing, aanvulling van een bestaand winkelsysteem.

Partner in kennis, ontwerp en uitvoering.

Bij het wijzingen van gebruiksfuncties of het aanpassen van de bouwkundige plattegrond of gevel dient er een bouwvergunningverzoek te worden ingediend bij de locale gemeente. Hiervoor zal het schetsontwerp verder uitgewerkt moeten worden naar bestektekeningen die voldoen aan de wettelijke eisen.Bij “heer& meester” vindt u de kennis en kunde voor het opstellen van een programma van eisen, het maken van een uitgekiend ontwerp, het uitwerken naar bestektekeningen, het budgetteren en begeleiden van de realisatie. (bouwmanagement)

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 205 34 834 of stuur een e-mail. Ik sta u graag te woord.