Koken en eten

Koken en Eten

Een van mijn favoriete activiteiten in huis, vooral het eten. Niettemin kan voor de één de keuken een dagelijks noodzakelijk kwaad zijn maar voor de ander een dagelijks hoogtepunt van creativiteit en smaaksensaties. Een restruimte in het huis of een breed uitgemeten werkplek voor een kookgek.

tijdloze keukens

Koken is een activiteit die een aantal voorzieningen vereist; gas, water en elektra, koeling en verwarming, werk en bergruimte en bovenal smaak en ervaring. Een keuken dient afgestemd te zijn op het gewenste gebruik en gewenste uitstraling. Een goede keuken is tijdloos en kenmerkt zich door een goede logistiek.
Na het koken kan er worden gegeten. Afhankelijk van de maaltijd, ruimte en gezelschap wordt er gegeten op de bank, aan tafel of misschien zelfs op het terras.

Toe aan een ideale keuken volgens uw eisen en wensen?

Heeft u nog niet uw ideale keuken of eetplek dan kan heer & meester u ondersteunen in het maken van een lijst met wensen en eisen en plan van aanpak om te komen tot de beste oplossing. In een aantal gevallen kan bij herinrichting speciaal ontworpen meubilair een oplossing bieden.

Bouwvergunningen en bestektekeningen

Bij het wijzigen van woonfuncties of het aanpassen van de bouwkundige indeling dient er een bouwvergunningsaanvraag te worden ingediend bij de gemeente. Hiervoor zal het schetsontwerp verder uitgewerkt moeten worden naar bestektekeningen die voldoen aan de wettelijke eisen.
Bij heer & meester bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor het maken van een ontwerp met de juiste sfeer en vormgeving, het vastleggen van informatie in de vorm van bestektekeningen alsook het budgetteren en begeleiden van de uitvoeringswerkzaamheden

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 205 34 834 of stuur een e-mail. Ik sta u graag te woord.