Verzorging

Verzorging

Persoonlijke verzorging heeft de laatste 25 jaar een enorme vlucht genomen. In de jaren daarvoor was een badkamer met separate douche en badgelegenheid al een onvoorstelbare luxe. Veel badkamers van nog voor die tijd zijn klein van afmeting en na verbouwing geschikt voor een douche en wastafel.

Persoonlijke badkamers

Persoonlijk ben ik meer een vlotte doucher en af en toe na gedane arbeid vind ik het heerlijk weg te dommelen in een warm bad. In mijn naaste omgeving heb ik vrienden die rustig een dag uittrekken om heerlijk verwend te worden.
De ideale badkamer is afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker. De afmeting, locatie, aansluiting op andere ruimtes en mate van daglichttoetreding is zorgvuldig afgewogen en in balans. Alle gewenste sanitaire voorzieningen hebben hun plek gevonden. Kleur en materiaal zijn zorgvuldig gekozen. In een enkel geval is er sprake van nieuwbouw waarbij alle wensen ingevuld kunnen worden maar meestal is er sprake van een bestaande ruimte die aangepast gaat worden.

Nieuwe badkamer nodig?

Heeft u nog niet uw badkamer, douche- of wellnessruimte dan kan heer & meester u ondersteunen in het maken van een lijst met wensen en eisen en plan van aanpak om te komen tot de beste oplossing. (ontwerp)
In een aantal gevallen kan bij herinrichting speciaal ontworpen meubilair een oplossing bieden.

Bouwvergunningen en bestektekeningen

Bij het wijzigen van woonfuncties of het aanpassen van de bouwkundige indeling dient er een bouwvergunningsaanvraag te worden ingediend bij de gemeente. Hiervoor zal het schetsontwerp verder uitgewerkt moeten worden naar bestektekeningen die voldoen aan de wettelijke eisen.
Bij heer & meester bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor het maken van een ontwerp met de juiste sfeer en vormgeving, het vastleggen van informatie in de vorm van bestektekeningen alsook het budgetteren en begeleiden van de uitvoeringswerkzaamheden.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 205 34 834 of stuur een e-mail. Ik sta u graag te woord.