Category


Bedrijf

VVV Midden-Limburg Roermond

VVV Midden-Limburg Roermond

VVV Midden-Limburg Roermond Beschrijving project  Het bestaande VVV kantoor in Roermond voldeed niet meer aan de wensen en het aanbod. Vooral de wens voor een tweede balie en betaalpunt was groot, maar ook een verbeterd contact met klanten die de winkel betreden. De balie achterin is vervangen en gedraaid waardoor de diepte van het pand..

Waterleidingbedrijf Midden Limburg – interactieve presentatie zuivering maaswater

Waterleidingbedrijf Midden Limburg (WML)     Beschrijving project: In het waterproductiebedrijf van WML te Heel is een bezoekerscentrum ondergebracht. Het centrum wordt vier dagen per week bezocht op afspraak door leerlingen van groep 7 en 8. De leerlingen worden geïnformeerd over de winning van Maaswater en verwerking tot drinkwater.  De bestaande opstelling functioneerde niet meer,..
Bezoekerscentrum Leudal

Bezoekerscentrum Leudal

Bezoekerscentrum Leudal   Beschrijving project Aan het historische gebouw werd een zaal gebouwd voor presentaties. Het bestuur van de stichting moest vragen beantwoorden aan de bouworganisatie en aannemer en vroegen hiervoor advies en ondersteuning. De vraag is ingevuld met een inventarisatie van de stand van zaken, een samenvatting van alle afspraken, een bouwadvies, opstellingsadvies, offertetoetsing..
B&B HELENA’S HOEVE – verbouwing gastenkamers

B&B HELENA’S HOEVE – verbouwing gastenkamers

B&B HELENA’S HOEVE   Beschrijving project: B&B Helena’s Hoeve is onderdeel van een oude hoeve uit 1798. De lang-gevelboerderij is verder in gebruik als woonhuis. De kamers zijn gesitueerd op de begane grond en verdieping. In de voormalige varkensstal en bovengelegen hooizolder zijn mooie grote kamers gerealiseerd die voorzien zijn van een ruime badkamer en..
Waterleidingbedrijf Midden Limburg – Interactieve presentatie

Waterleidingbedrijf Midden Limburg – Interactieve presentatie

Ontwerp en bouw interactieve presentatie kwaliteit maaswater   Beschrijving project: In het waterproductiebedrijf van WML te Heel is een bezoekerscentrum ondergebracht. Het centrum wordt vier dagen per week bezocht op afspraak door leerlingen van groep 7 en 8. De leerlingen worden geïnformeerd over de winning van Maaswater en verwerking tot drinkwater.  Om de kwaliteit van..
Uitkijktoren Natuurpark Maas-Schwalm-Nette

Uitkijktoren Natuurpark Maas-Schwalm-Nette

Naturpark Maas-Schwalm-Nette Grenspark, Uitkijktoren Werkzaamheden in hoofdpunten: Technische uitwerking Begeleiding realisatie   Beschrijving project De organisatie wilde graag een aan de Duitse zijde van de grens geplaatste uitkijktoren ook in Nederland plaatsen in het Nationaal Park de Meinweg. Omdat de toren al gebouwd en vergund was in Duitsland    
Staatsbosbeheer De Meinweg – verbouwing bezoekerscentrum

Staatsbosbeheer De Meinweg – verbouwing bezoekerscentrum

  Verbouwing bezoekerscentrum Staatbosbeheer   In Herkenbosch in Nationaal Natuurpark de Meinweg is het bijzondere gebouw van het bezoekerscentrum gelegen. De bestaande gevel met glaselementen was door vandalisme en stormschade een gevaar geworden. Daarnaast was de tentoonstellingsruimte binnen aan vernieuwing toe. Binnen zijn de tentoonstellingsvloeren verwijderd en is er een nieuwe verdiepingsvloer aangebracht, evenals daglicht..
Vekoma Rides Manufacturing – flexibele werkplekken

Vekoma Rides Manufacturing – flexibele werkplekken

Flexibele projectwerkplekken Vekoma Rides, ontwikkeld achtbanen en attracties, wereldwijd. De organisatie is aan het groeien. heer & meester is benaderd voor het meedenken en vormgeven aan het ontwikkelen van een flexibele projectwerkplek. Het ontwerp is een schema van samenwerking in opstellingen, 1 september wordt een proefopstelling in gebruik genomen, met bestaand meubilair, gescheiden van de..
SYNERGIE, fysiotherapie en fysiofitness – verbouwing

SYNERGIE, fysiotherapie en fysiofitness – verbouwing

  Verbouwing gezondhuiszorg praktijk In 2010 zijn de eerste schetsontwerpen aangeleverd voor het verbouwen van een voormalige elektronicazaak met bovenwoning naar een praktijk voor fysiotherapie en fysiofitness. De procedure voor het verkrijgen van ene vergunning werd ernstig vertraagd door een eis van de lokale gemeente voor meer dan 20 parkeerplaatsen op eigen terrein. In het..