Interieurarchitecten Limburg

Bent u op zoek naar de beste interieurarchitecten van Limburg? Doe dan toch vooral een beroep op onze specialisten. Wij worden gezien als de beste interieurarchitecten van Limburg en staan bekend om ons verfijnde oog voor detail. Onze werkwijze is gebaseerd op modern vakmanschap en we doen ons werk voor particulieren, bedrijven maar zeker ook voor musea en eigenlijk voor iedereen die voor een ruimtelijke uitdaging staat.

Projecten

We behoren bij dé interieurarchitecten van Limburg

Als de beste interieurarchitecten van Limburg hebben wij een naam hoog te houden. Als geen ander onderkennen wij dat wonen iets heel persoonlijks is. Het is een kwestie van afwegen waar u wilt eten, slapen en zitten. Het is de afweging welke kleuren en materialen u wilt gaan gebruiken en welke gebruiksvoorwerpen bij u een plaats krijgen. Het is min of meer het creëren van een persoonlijke wereld. En bij alle vragen die in dat opzicht opdoemen, helpen wij als de beste interieurarchitecten van Limburg u bijzonder graag.

We maken altijd eerst een programma van eisen

Voor wij aan de slag gaan, maken wij altijd een programma van eisen. Daardoor worden de eisen en zeker ook de verwachtingen vastgelegd. We maken als binnenhuisarchitect Limburg een ontwerp met altijd de juiste sfeer en vormgeving. We leggen de informatie vervolgens vast in de bestektekeningen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het budgetteren en het begeleiden van de uitvoeringswerkzaamheden.

Expertise

We kunnen eveneens de bouwkundige indeling wijzigen of een aanbouw realiseren

Nadat wij als interieurarchitecten in Limburg de mogelijkheden van een pand onderzocht hebben en uw wensen kennen, vertalen we onze inzichten altijd naar een schetsontwerp. We kunnen u op een zeer breed vlak van dienst zijn. Zo staan we borg voor de herinrichting met hergebruik van meubels en een aangepaste kleur en materialen. We kunnen eveneens functies herindelen en verplaatsen en kunnen technische installaties aanpassen.

Ook zijn wij als geen ander in staat om de woonruimte te vergroten. Dit middels het aanpassen van de bouwkundige indeling of het doen van een aanbouw. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. We kunnen echt iedereen van dienst zijn en staan altijd voor de juiste sfeer en vormgeving. We staan nadrukkelijk voor de meest moderne ontwerpen en zorgen ervoor dat elke ruimte helemaal naar eigen smaak ingericht wordt. Verstandig dus om vooral met ons in zee te gaan! Ook al omdat we onze diensten altijd tegen eerlijke prijzen aanbieden.

Contact opnemen