Category


Particulier

Particulier woonhuis Zuilichem; renovatie

Particulier woonhuis Zuilichem; renovatie

 Beschrijving project Het huis was min of meer een casco pand na een mislukte renovatie, de vorige eigenaar had muren gesloopt, delen van de verdiepingsvloer verwijderd en installatietechnisch onverantwoorde aanpassingen verricht. In het bestaande huis is structuur teruggebracht door het deels sluiten van muuropeningen, functiewijzigingen in ruimtes door te voeren en kleur en materiaalgebruik in..
Particulier woonhuis Helvoirt; interieurplan

Particulier woonhuis Helvoirt; interieurplan

Beschrijving project Het eerste contact met opdrachtgeefster was naar aanleiding van een krantenartikel over het vak interieurarchitect. Er was een ontwerp en bouwvergunning door een architectenbureau verzorgd inclusief bestek en werktekeningen. Opdrachtgeefster had haar twijfels over daglichttoetreding, plattegrond en het interieurplan van de woning. Ze wilde een second opinion van heer & meester. Gebaseerd op de..
Particulier Woonhuis Vught; verbouwing

Particulier Woonhuis Vught; verbouwing

 Beschrijving project Het huis had veel achterstallig onderhoud, de vorige eigenaar had de verdieping in gebruik als tandartsenpraktijk. Bestaande ramen waren dichtgemetseld, begane grond en zolder waren vele jaren niet in gebruik geweest. Tijd voor een grondige verbouwing. In het bestaande huis is structuur teruggebracht door het deels sluiten en openen van muuropeningen, functiewijzigingen in..